Kinderdoekerstfeest maak het mee….

Zondagmiddag 18 december om 16.30 (inloop vanaf 16kroki.15) vieren we het kinderkerstfeest. Let op: dit is een half uur eerder dan gebruikelijk!

Het kinderkerstfeest is dit jaar een echt doe-feest. Het eerste deel van het kerstfeest vieren we op de gewone manier in de kerk. We zingen kerstliedjes, bidden en horen het kerstverhaal. Natuurlijk is Kroki de krokodil er ook bij.

Daarna hebben we vier kleine activiteiten georganiseerd. Bij elke activiteit komt één van de adventszondagen op een speelse manier aan de orde. De thema’s zijn vrede, wachten, een nieuw begin en het komt goed. Alle activiteiten duren 5 minuten en als die om zijn ga je naar de volgende activiteit. Bij elke activiteit krijg je een stempel op je stempelkaart.
Aan (groot)ouders is ook gedacht. Zij kunnen kiezen. 1) (Groot)ouders die dat leuk vinden,

zijn van harte welkom om de activiteiten samen met hun (klein)kinderen te doen. 2) (Groot)ouders die daar niet zo om geven, kunnen in die 20 minuten gezellig bijpraten met een kopje koffie in de ds. Hoekendijkzaal.

Na die 20 minuten komen we allemaal weer samen in de kerk, ook de koffiedrinkers, en sluiten we het kinderkerstfeest af met gebed en natuurlijk een mooi afsluitend kerstlied. Daarna gaan we met zijn allen chocolademelk drinken en kunnen de kinderen hun volle stempelkaart inleveren in ruil voor een cadeautje.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.