Schoenendoosactie 2016 – 2017

aktie kids

In het vorige maandblad werd de schoenendoosactie aangekondigd. In
dat stuk stond dat er in juli folders uitgereikt zouden worden zodat u op de hoogte bent hoe u een doos moet vullen. Bij nader inzien werd er bedacht om de folders op de Startzondag uit te reiken, omdat het nog enige tijd duurt voordat de actie wordt afgesloten. De Startzondag is op 11 september en dan worden de folders dus uitgereikt. Het is altijd dankbaar werk om kinderen in oorlogsgebieden blij te maken met een versierde schoenendoos. Wanneer u niet in staat bent om een doos te vullen en te versieren dan is een geldelijke bijdrage ook welkom en dat is 5 euro per doos.

De actie wordt afgesloten in de dienst van 30 oktober en u wordt er nog wel aan herinnerd door tussentijds afkondigingen.

We hopen dat er veel mensen aan mee zullen doen en dat er veel dozen zullen worden weggebracht naar het verzamelpunt.

Met vriendelijke groeten van Jos van Velzen

dozen

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.