Minikerkendag / oecumenische dienst op 7 februari

‘God is voortdurend bezig in elk mens het verlangen te scheppen waarvan Hij wil dat hij of zij het vervult.’ Een zinnetje van Ignatius van Loyola uit de 16e eeuw, dat ook in de 21e eeuw mensen kan aanspreken. Het gaat heel kort gezegd over ieders ‘Roeping’. Hierover gaat het op de Minikerkendag op 7 februari .

Deze oecumenische dienst wordt gehouden onder auspiciƫn van de Raad van Kerken Naarden, Bussum en de Hilversumse Meent. Deze Minikerkendag zal plaatsvinden in de Grote Kerk van Naarden. Voorgangers zijn deze keer pastoor Carlos Fabril, ds. Lennart Heuvelman en ds. Stephan de Jong. Het orgel wordt bespeeld door Wybe Kooijmans en verdere muzikale medewerking wordt verleend door het Comenius Kwartet.

De dienst begint om 11.00 uur.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.